داشتم فکر میکردم ک ازدواجو دوس دارم .قشنگه .اما نه ازدواجی که از یه حدی بیشتر محدودم کنه .ک البت ادمای مذهبی (حتی خود گوگول) کاملا این حد رو رد میکنن و برام اصلا قابل تحمل نیست .
اینی ک گفتم واقعا زیبا و شیرینه .میتونم حسش کنم .
کاش گوگول بفهمه نباید این حدود رو رد کرد و از یه جایی ب بعد وارد شد .ازونجا ب بعد دیگ اون زن ماله خودشه و کسی حق دست درازی نداره .اینو مردم سنتی یا حتی خیلی از غیر سنتی ها نمیفهمن .اونم از مردسالاری ای ک تو مغزشون فرو شده میاد .
اولین قسمت مردسالاری ک تو گوگول دیده بودم وقتی بود ک گفت اگ ازدواج کنیم تو اذیت میشی (از جهت حجاب و یه سری چیزای مذهبی ک مثلا باید رعایت کنم چون من کلا هیچی رعایت نمیکنم ) این جمله اصلاااااا تو کتم نمیرفت .چرا من اذیت شم ولی تو نشی .چرا فک میکنی من خودمو اذیت میکنم (با رعایت حجاب و .) چرا نمیگی من (گوگول) اذیت میشم از مثلا بی حجابیت .چرا .چون تو هم فکر میکنی تو اینجور موارده غیرتی! مرد دستور میده و زن فقط میگ چشم .بی چون و چرا .تو ذهنش فرض بر اینه ک زن مطیعه مرده .این مورد هم یکی از موارد مطیع بودنه .پس خودش ک مرد باشه اذیت نمیشه .این تویی ک (باتوجه ب اینک توی این قانون هستی از پیروی این دستور) اذیت میشی .
خلاصه گوگول ادم سنتی ایه و جالبه ک سنت رو دوست داره .واسه همینم تلاشی واسه تغییر این افکارش نمیکنه .میدونه من خیلی از اینها رو دوس ندارم (شاید سعی میکنه بروزش نده جلوم ک اذیت نشم) .میدونه بعضیاش یا شاید خیلی هاش کلا غلطه ولی همچنان چسبیده بهش .دوسش داره .عملیش میکنه .درست مثل یه کودن !!
اینا رو با مثال گوگول گفتم ولی منظورم ب همه ی ادماییه ک اینجور فکر میکنن .
ک ,تو ,اذیت ,گوگول ,رو ,یه ,اذیت میشی ,ک تو ,از یه ,رو رد ,ب بعد
درباره این سایت